Informatie

Locatie

Hoofdlocatie van het Maak Festival is het Groninger Forum, locatie Oude Boteringestraat 18 (stadsbibliotheek). Daar vinden de expositie, de workshops van de makers en de Maker Talks plaats. De Droneshow vindt plaats bij het Grand Theatre, Grote Markt 35. Het festival duurt van 10:00-17:00 uur.

Parkeren

Kom je met de fiets? Links naast de ingang van het Groninger Forum, locatie Oude Boteringestraat 18, kun je je fiets gratis parkeren in de fietsenkelder.

Kom je met de auto? Er is geen parkeergelegenheid bij de locaties. Wel kun je parkeren in een van de parkeergarages in het centrum. Meer informatie hierover vind je bij de Gemeente Groningen.

Kom je met het openbaar vervoer? Onze locaties zijn op loopafstand van de Grote Markt.

Kaartverkoop

Je kunt alvast je kaartje kopen: online via de website van Groninger Forum of bij de kassa van hun locatie aan de Oude Boteringestraat.

Ticketprijzen:
€ 5,00 – Early Bird (t/m 14 mei)
€ 7,50 – Na 15 mei + aan de deur
€ 3,50 – Jeugd t/m 17 jaar
Gratis – Kinderen t/m 12 jaar

Meedoen

Ik ben een maker

Uitvinden, hacken, knutselen, bouwen, creatief met kurk – dat doe ik ook! Ik heb iets gemaakt dat ik graag aan de wereld wil laten zien, over wil vertellen, of ik laat graag aan anderen zien hoe je iets maakt.

Ik doe graag mee aan het Maak Festival op 20 mei 2017.

Doe mee!

Ik ben een vrijwilliger

Samen bouwen we een fantastisch feest van vernuft! Met zoveel makers en zoveel bezoekers is er natuurlijk heel wat nodig achter de schermen; van opbouwen tot kaartverkoop, van twitteren tot informatie verstrekken en van makers begeleiden tot helpen bij workshops.

Ik doe mee als vrijwilliger op de dag zelf / met op- en afbouw.

Meld je aan