Terug naar overzicht

DRONESHOW | Vliegen en racen

We gaan racen! Met drones! Tijdens de droneshows gaan de professionele dronevliegers heel hard tegen elkaar racen. Ze vertellen je ook alles over hun drones en je mag ze vragen stellen.

Daarnaast kun je je eigen drone meenemen om mee te vliegen tijdens de oefenuurtjes. We hebben een leuk parcours voor je uitgezet.

PROGRAMMA

11.00 – 12.00 uur Droneshow
12.00 – 13.00 uur Zelf dronevliegen
13.00 – 14.00 uur Droneshow
14.00 – 15.00 uur Droneshow
15.00 – 16.00 uur Zelf dronevliegen
16.00 – 17.00 uur Droneshow

Let op: je moet voor aanvang van een droneshow binnen zijn.

Aanmelden: zelf dronevliegen

Vlieg je mee? Leuk! Als je je aanmeldt via dit formulier, weten we dat je komt en hoor je van ons of er nog plek is.

Natuurlijk…

… staat veiligheid voorop. Als er – om wat voor reden dan ook – een onveilige situatie ontstaat, vragen we ter plekke om niet te gaan vliegen of te stoppen met vliegen.

Locatie: Grand Theatre

De droneshows vinden plaats bij het Grand Theatre aan de Grote Markt. Alle andere programmaonderdelen van het Maak Festival vinden plaats bij het Groninger Forum, locatie Oude Boteringestraat 18.

Tickets

Voor het Maak Festival betaal je entree, daarmee krijg je toegang tot alle onderdelen van het festival. Dus ook voor de droneshows + het zelf dronevliegen. Tickets koop je bij het Groninger Forum: online of aan de kassa van hun locatie aan de Oude Boteringestraat 18. (Early Bird tickets kosten t/m zondag 14 mei maar € 5!)