Terug naar overzicht

Frack – Hackerspace

De Frack hackerspace is een plaats voor ontwikkeling, creativiteit en experimenteren. Een ruimte waar nieuwsgierige mensen samen komen om te werken aan eigen projecten of waar met meerdere mensen aan een project gewerkt kan worden. Een community waar hulp gevraagd kan worden en hulp geboden wordt op het gebied van techniek, IT en elke andere maker-discipline. Nieuwsgierigheid is er om gestild te worden!

We hebben machines die spullen maken, gereedschap om dingen mee te maken, onderdelen om hierbij te gebruiken en een grote hoeveelheid aan materialen om creatief mee te zijn en mee te ontwikkelen. Onze voornaamste activiteiten omvatten elektronica, mechanica, IT, creativiteit en samenwerking. Er is een CNC freesmachine, CNC laser cutter, diverse handgereedschappen en powertools, een oven, een kooktoestel, een naaimachine en een heleboel meer. Dus kom vooral kijken wat Frack voor jouw kan betekenen.

Iedereen is welkom om langs te komen bij onze stand op het Maak Festival, of tijdens de standaard open-dinsdagavond van onze werkplaats, het maakt niet uit of je een expert bent of beginner, professional of hobbyist, deelnemer of geen deelnemer.